Wie bij ons over het land loopt voelt de liefde voor het product

Over Delta Peony

Wie bij ons over het land loopt voelt de liefde voor het product, de aandacht en tijd die erin gestoken wordt. Tijdens het oogsten is de hele familie zelf bij alle werkzaamheden betrokken. Iedere pioen die naar de koper gaat moet goed zijn. Om met My-Peony te spreken: Iedere pioen is emotie!

 

Geschiedenis

Delta Peony is een dochteronderneming van Delta Tulips B.V. In 2011 is Delta Peony opgericht en zijn we gestart met het aanplanten van pioenen. Er is toen veel kennis vergaard en uiteindelijk gekozen voor een assortiment, vol met exclusieve soorten waarvan ruim is aangeplant. Hierdoor kunnen wij onszelf onderscheiden en betrouwbare aantallen leveren.

Flakkee

Delta Peony is gevestigd in Sommelsdijk, een klein dorp op het eiland Goeree Overflakkee en heeft een redelijk zuidelijke ligging. De pioenen zijn in vergelijking met de pioenen uit Noord Holland daardoor relatief vroeg in het seizoen al snijrijp. Als het pioenen aanbod uit Frankrijk opraakt, duurt het vaak nog een aantal weken voordat het aanbod uit Noord Holland komt. Delta peony heeft zijn aanbod precies tussen deze twee machten.

Visie

Onze visie is om Delta Peony op de kaart te zetten en uit te bouwen tot een speler waar men kwalitatief niet omheen kan. Dit zowel bij de bloemproductie als de stekkenteelt.

Bekijk onze video

Passie

Delta Peony wil de passie voor pioenen en de kennis van pioenen graag met de wereld delen. Het is een geweldig seizoensproduct dat zeker niet onderdoet voor de betekenis van de pioenroos, namelijk: schoonheid en kunst. Wij laten ons inspireren door vele vormen en kleuren. Voor ons is de pioenroos zelf, pure passie. Met de pioenroos gaan wij een geweldige toekomst tegemoet.